Overfladerengøring

Novadan har udviklet et komplet program af meget effektive løsninger inden for overfladerengøring i fødevareindustrien, som giver dig en både tidsbesparende og økonomisk fordel.

I sortimentet kan du finde produkter, som er udviklet specielt til lavtryk, der giver et optimalt skum.

Du vil opleve en vedhæftningsevne og befugtningsevne i særklasse, og produkterne kan klare selv de vanskeligste opgaver med fedt, blod, protein. Desuden er produkterne afslutningsvist nemme at afskylle.

Da Novadans produkter efterlader overfladerne rene og fri for belægninger, kan du garantere høj fødevaresikkerhed.

For dig betyder dette valg en fremtidssikring, da produkterne også lever op til de fremtidige miljømæssige krav.

CIP Rengøring

CIP (Cleaning In Place) Rengøring og optimering er blandt Novadans kernekompetencer, hvilket har sikret Novadan en ledende position med CIP-løsninger.

Desinfektion

Desinfektion er grundlaget for at producere fødevareprodukter af høj kvalitet. Desinfektion er en proces, som foregår efter, at udstyret er rengjort, og for at desinfektionsmidlet har optimale betingelser, skal det påføres en ren overflade. Dette er udgangspunktet i enhver desinfektion. Korrekt desinfektion opnås med den rette koncentration og under de rette temperaturforhold.

Novadans biocid produkter er registreret i en lang række EU-lande og er dermed godkendt til salg i EU.

Novadan sørger løbende for at desinfektionsmidlerne fortsat lever op til kravene i Biocidforordningen samt de nationale lovgivninger, så produkterne kan markedsføres også i fremtiden.